چراغ خطر همان طور که از نام آن پیداست برای اعلام خطر و آگاهی رانندگان در اتوموبیل ها نصب می شود. تولید کننده های معتبر این تجهیزات انواع با کیفیت آن را برای خودرو های مختلف طراحی نموده و روانه بازار های فروش می سازند.
چراغ تزیینی و کابل برق زیادی در وسایل نقلیه مختلف جهت کاربرد های گوناگون و همچنین زیباسازی آن تعبیه می شوند. شکل ظاهری این چراغ ها متفاوت است و با توجه به نوع خودرو تولید می شود. از این رو تولید کنندگان و طراحان قطعات اتوموبیل همواره در پی ساخت انواع جدید این تجهیزات در خودرو می باشند. برخی از چراغ های تعبیه شده در ماشین ها عبارتند از:
- چراغ خطر
- چراغ مه شکن
- چراغ بزرگ و کوچک جلو
- چراغ دنده عقب
- چراغ های جانبی
- چراغ های راهنما
چراغ خطر
انواع چراغ دکل خطر برای آگاهی و هشدار به سایر رانندگان بر روی خودرو نصب می شود. این چراغ ها در موارد زیر دارای کاربرد می باشند:
- قرار گرفتن اتوموبیل در نور کم
- هوای مه آلود
- هوای تاریک
- دارای تلق قرمز رنگ
نوع دیگری از چراغ خطر چراغ ترمز است که به راننده پشت سر توقف یا کم شدن سرعت را اعلام می دارد. این چراغ ها زمانی که راننده پای خود را بر روی ترمز می گذارد روشن می شوند و با برداشتن پای راننده خاموش خواهند شد. این چراغ ها نیز دارای تلق قرمز رنگ می باشند و معمولا به تعداد یک عدد در پشت چراغ نصب می شوند.
خرید انواع چراغ اتوموبیل
انواع چراغ اتوموبیل همانطور که در بالا به آن اشاره شد با توجه به نوع خودرو و محل استفاده آن متفاوت می باشند. خرید این تجهیزات از روش های زیر ممکن است:
- خرید کلی و مستقیم از تولید کننده
- خرید جزیی از فروشگاه های سطح شهر
- خرید آنلاین از فروشگاه های اینترنتی
- خرید از نمایندگی های فروش
خرید انواع چراغ پارکی و کابل رویان و خطر اتوموبیل در صورت آسیب دیدن یا خراب شدن آن صورت می گیرد. این تجهیزات در صورتی که دارای ایراد باشند و به خوبی روشن نشوند موجب جریمه راننده از سوی پلیس راهنمائی و رانندگی خواهند شد.
پر فروش ترین نوع چراغ ترمز
فاکتور های چندی در میزان فروش چراغ قوه و ترمز خودرو نقش دارند که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
- کشور تولید کننده
- قیمت فروش
- مدت زمان گارانتی و ضمانت نامه
- کیفیت و دوام
- زیبایی و طراحی
- رعایت نکات ایمنی و استاندارد تولید در آن
برخی انواع خودرو های جدید دارای چراغ خطر روی سینی زیر شیشه ای عقب ماشین هستند که با چراغ های ترمز روی بدنه روشن می شوند. شکل این چراغ ها بسته به نوع کارخانه تولید کننده و نوع خودرو متفاوت است.
شرکت تولید کننده انواع چراغ ماشین استاندارد
شرکت های داخلی تولید کننده قطعات خودرو ملزم به رعایت استانداردهای لازم برای تولید انواع چراغ های اتوموبیل مانند چراغ خطر می باشند. در این واحد های تولیدی، تولید محصول مراحل مختلفی را طی می کند که عبارت است از:
- رعایت استاندارد های لازم
- اخذ مجوز های لازم از سازمان استاندارد
- استفاده از بسته بندی مناسب
- درج نام شرکت تولید کننده
- اطمینان یافتن از سالم بودن محصول و کنترل نهایی
- ارسال به بازار های جهانی
- تعیین مدت زمانی برای گارانتی و تعویض
تمام مراکز تولید کننده کالاهای مختلف باید مجموعه مراحل ذکر شده فوق را رعایت نمایند تا محصولی با کیفیت به مشتری عرضه دارند. تولید این محصولات به دلیل رقابت در بازار در صورتی که با کیفیت مطلوب صورت گیرد، موجب مطرح شدن در سطح بازارهای جهانی و صادرات آن نیز خواهد شد.
قیمت فروش انواع چراغ با کیفیت
قیمت فروش انواع چراغ ماشین به فاکتور های مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:
- کارخانه تولید کننده
- نرخ خرید قطعات اولیه
- در دسترس بودن قطعات
- کیفیت تولید
- مدت زمان گارانتی
- نرخ ارز
- شکل و ابعاد
- طراحی
- نوسانات اقتصادی موجود در بازار
- میزان عرضه و تقاضا
تولیدات کارخانجات مختلف از لحاظ قیمت و نوع چراغ متفاوت است و مسلما خودرو های لوکس دارای چراغ هایی با قیمت بالاتر و گرانتر می باشند. برخی انواع خودرو های تولید داخل نیز دارای چراغ هایی با قیمت مناسب هستند که امکان خرید آن را توسط اکثر افراد فراهم می سازند.
سلام شما چراغ خطر اسپرت آردی میزنید ممنون